Bratr Slováčkové šokuje: Takhle zpracovává špatné zprávy!

Felix Slováček mladší 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. července 2020 11:33

Anička Slováčková si toho v posledních měsících kvůli zdravotním potížím vytrpěla opravdu hodně. O stav sestřičky se jistě zajímal i její bratr Felix Slováček mladší. Jak přijímal zprávy, které nebyly moc dobré?

Anička Slováčková léčbu rakoviny prsu stále ještě definitivně neukončila, do nemocnice musí ambulantně docházet na ozařování. Oporou během této životní etapy jí jsou přátelé a v první řadě pochopitelně příbuzní.

Její otec Felix Slováček si ovšem před pár dny posteskl, že se o ni nijak zvlášť postarat nemohl. Slavný saxofonista podle svých slov čekal, že mu milovaná dcera zavolá a poprosí ho o pomoc, což se však nestalo.

Ani mladší z Felixů, tedy bratr Aničky, se podle všeho moc nezapojil. „Snažím se nepřipouštět si k tělu nějaké špatné zprávy, ty se snažím vytěsňovat. Aničce jsem fandil, dobře to dopadlo,“ svěřil se dle webu ahaonline.cz.

„Teď nastala další fáze léčby, takže je potřeba o tom zase přemýšlet pozitivně, a ne se tím užírat. Přesně jak to dělá ona,“ dodal Slováček junior.

Témata: Felix Slováček mladší Anna Slováčková