Gabriela Koukalová nemile překvapila fanoušky: Odmítá se fotit! Proč?

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. července 2020 10:55

Gabriela Koukalová je na neustálý kontakt s fanoušky zvyklá z dob aktivní sportovní kariéry. Teď ale většinu svých příznivců nemile překvapila. Pokud ji v současnosti požádáte o fotku, skončí to zklamáním.

Gabriela Koukalová sice s vrcholovým sportem skončila už před pár lety, ale lidé ji na ulicích poznávají nadále. Jenže pokud by se to někomu poštěstilo v těchto dnech, měl by smůlu. Sympatická sportovkyně přiznala, že bere současnou situaci smrtelně vážně.

V instagramovém příspěvku uvedla, že se řídí radami a doporučeními lékařů. Jelikož má podle svých slov starší rodiče a v rodině pár lidí s oslabenou imunitou, o které se bojí, tak zbytečně neriskuje. Proto tomu uzpůsobila svůj program.

„Některé pracovní schůzky a akce ruším. Nechci se potkávat s cizími lidmi v uzavřeném malém prostoru, když to není nezbytně nutné. Odmítám se fotit na ulici… Většinou se u toho přiblížíme více, než je zdrávo,“ vysvětlila někdejší biatlonistka na sociální síti.

Fanouškům se proto předem omluvila. „Takže pokud vás odmítnu, nezlobte se. Social distancing,“ dodala. V závěru ale mimo jiné prozradila, že se kupříkladu zúčastnila kamarádovy svatby za účasti asi sedmi desítek lidí.

Témata: Gabriela Soukalová