Ornella se vložila do sporu mezi Charlotte Štikovou a matkou Monikou: Tak už dost!

Charlotte Štiková se sestrou 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. července 2020 9:52

Ornella Koktová už má dost všech sporů v její rodině! Do sporu mezi matkou Monikou Binias a mladší sestrou Charlotte Štikovou se rázně vložila a zveřejnila jasné prohlášení!

Zatímco mladší dcera Charlotte se pustila do slovní války se svou matkou Monikou, starší Ornella už je celou věcí unavená a chce, aby jí všichni dali pokoj! I proto na sociálních sítích zveřejnila svá „poslední slova“ k celé kauze!

Ornella uvedla, že pokud někdo bude v budoucnosti o její matce Monice Binias psát, nepřeje si, aby se v té souvislosti uvádělo její jméno nebo jméno rodiny jejího manžela Josefa Kokty.

„A to včetně fotek. Především mých dětí. Opravdu si už přeji klid. Nic víc…“ dodala Ornella, kterou evidentně celý rodinný spor vyčerpává a znechucuje!

Před pár dny si navíc pro web Super.cz postěžovala, že s matkou už dva roky nemluvila a že celá situace jí znesnadňuje její práci mimo šoubyznys. „Pro mě je to nyní pouze nepříjemnost, při které cítím stud. Nechci přiživovat mediální válku, která je naprosto zbytečná,“ tvrdí starší ze sester.

I přesto je vůči své matce smírnější než její sestra Charlotte, která Moniku obvinila, že lže a označila ji a její rodinu za „chorou“. „Ať žije klidný život, ale ať už mě do svých vyjádření nijak nezatahuje, to si moc přeji. A jí i jejímu muži přeji štěstí," vzkázala matce a jejímu mladému manželovi Ornella.

Témata: Ornella Koktová Monika Štiková Charlotte Štiková