Jan Kraus zničil synovi kariéru? Davidova šokující slova!

David Kraus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. července 2020 20:55 | Aktualizováno: 29. července 2020 15:50

Otec a syn Krausovi spojili síly už před lety, kdy Jan Kraus dostal od televize nabídku moderovat vlastní talk show. Syn David ho tam s kapelou od první chvíle doprovází. Jenže dnes tohoto kroku tak trochu lituje.

K talk show Jana Krause už neodmyslitelně patří doprovodná kapela v čele s jeho synem. Spousta lidí se mylně domnívá, že se do pořadu dostala z protekce. Televizní diváci už si to bez ní však nedokáží představit.

David Kraus však loni v pořadu Blízká setkání přiznal, že měl úplně jiné sny, a to jezdit s kapelou po koncertech. „Ale tím pořadem, který letos děláme patnáctý rok, jsem dostal absolutní stopku. Stala se z nás zábavová kapela. Stal jsem se podivínem a svět festivalů se ode mě odvrátil,“ svěřil se dle webu rozhlas.cz.

Podle jeho slov lidem vadí, že vystupuje s otcem. Připomíná však, že ho neoslovil on, ale televize. „Nebylo to tak, že táta za mnou přišel s tím, jestli bych mu nezpíval v pořadu,“ prozradil syn slavného herce a moderátora.

Dnes už sice nemá na vybranou, kdyby se však mohl vrátit v čase, rozhodl by se jasně. „„Nelituju toho. Ale kdybych mohl něco vrátit, tak bych do toho pořadu asi už znovu nešel,“ dodal Kraus.

Témata: David Kraus Jan Kraus