Monika Bagárová: Radosti i starosti s malou dcerou!

Monika Bagárová a Makhmud Muradov 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. července 2020 15:33 | Aktualizováno: 27. července 2020 22:10

Monika Bagárová už ví, jaká radost je mít dítě. Občas s tím však jdou ruku v ruce i starosti, které možná sama nečekala. Kupříkladu musí čelit nepříjemným útokům na sociálních sítích.

Monika Bagárová se devět měsíců připravovala na roli maminky a evidentně si ji teď užívá. Od porodu dcery, kterou má s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem, už totiž uplynuly dva měsíce.

Rodiče si pochopitelně novou životní kapitolu užívají. Sympatická zpěvačka se na svém instagramovém profilu pochlubila novými fotografiemi se svou holčičkou. Pod úplně jiným příspěvkem se však nestačila divit, čeho jsou někteří lidé schopní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika), Čec 27, 2020 v 1:45 PDT

Bagárová rovněž zveřejnila fotografie s procházky Prahou, na kterou vzali s partnerem i dceru. Jedna z diskutujících se ovšem vyjádřila velice hrubě kvůli červenému kočárku. „Příště budete postovat ugrilované dítě?“ zeptala se drze.

Novopečená maminka se však nenechala vyprovokovat. „Neblázněte. Která milující maminka by nechala své dítě ugrilovat? Je milé, že máte starost, ale nemusíte se být. Když jsou vedra, chodíme na procházku spíše k večeru,“ konstatovala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov