Charlotte Štiková odpálkovala matku: Monika to schytala kvůli penězům i váze!

Charlotte Štiková 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. července 2020 9:50 | Aktualizováno: 27. července 2020 19:56

Vztah mezi Charlotte Štikovou a její matkou je na bodu mrazu! Monika Štiková, která se nedávno vdala a změnila si příjmení podle mladého manžela na Binias, tvrdí, že jí její mladší dcera dluží peníze! Jenže to není podle Charlotte pravda!

Spor mezi „Štikami“ je špatný už delší dobu. Monika se dokonce od rodiny odstřihla a odstěhovala se do Rakouska za svým přítelem, nyní již manželem, Petrem Biniasem (24). Když si jej před pár dny vzala, konflikt opět naplno propukl.

Charlotte se nechala slyšet, že její matka je chorá stejně jako celá její rodina. Monika si to ovšem nenechala líbit a na sociálních sítích zveřejnila sáhodlouhé prohlášení.

„Výrok Charlloty na adresu mé maminky že je jak říká "chorá" a zlá bych řekla toto - moje maminky je báječný člověk, který má otevřené srdce a snaží se všem pomoct, ale nesnese, když se mladý člověk od 18 let nechá živit od své matky a to i s jejím přítelem, jen se celý den valí v posteli, nezadržitelně kyne a nemá žádný smysl života, nebo který má celý přetvořený obličej plastikami a to vše ve 24 letech, která své matce dluží peníze a při odchodu ji ještě okradla,“ rozhořčila se Monika Binias.

Těmto slovům se ale její mladší dcera vysmála. Odmítla také, že by matka ji nebo jejího přítele živila. „Už mě pěkně štvou ty její lži. Já práci mám, a nic jí rozhodně nedlužím já, ani Ifko. Jednou o mně tvrdila, že jí dlužíme 100 tisíc, pak 300 tisíc, nakonec už to byly 3 miliony. Je opravdu chorá na hlavu," postěžovala si Charlotte podle webu Super.cz.

Bez reakce nenechala ni poznámky o své postavě a plastikách! „Jedinej, kdo kyne, je ona. Stačilo mi vidět její poslední fotky. Co se týká mých plastik, jediné, co mám, jsou zvětšené rty,“ rýpnula si.

Matce také vyčetla, že ani neví, jak se její dcera vlastně jmenuje. „Ještě k tomu ani neumí napsat správně moje jméno. Píše se Charlotte, a ne Charllote," poučuje Charlotte Moniku, která ve svém prohlášení napsala jméno dcery hned třikrát špatně.

Témata: Charlotte Štiková Monika Štiková