Jaromír Jágr odpovídá: Jak dlouho bude ještě hrát?

Jaromír Jágr na Kladně (3.2.2018) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. července 2020 21:19

Jaromír Jágr často odpovídá na otázku, jak dlouho bude ještě pokračovat jeho profesionální hokejová kariéra. Legendární útočník nyní fanoušky alespoň trochu uspokojil odpovědí, ve které nepadlo žádné konkrétní datum.

Jaromír Jágr před několika dny potěšil fanoušky, když oznámil konání prosincového zápasu pod širým nebem ve Špindlerově Mlýně, kde má sám v plánu nastoupit. Je tedy jasné, že bude hrát další sezónu.

Během ní přitom oslaví již 49. narozeniny, což je na vrcholového sportovce opravdu požehnaný věk. Příznivce proto už nyní zajímá, zdali náhodou nepůjde o definitivně poslední ročník v jeho bohaté kariéře.

„Jsem člověk, který se spíš drží při zemi a nedělá si žádné plány. Nikdo neví, jestli ho ráno neraní mrtvice a už tady nebude. Nechci nic zakřiknout,“ prohlásil legendární hokejista v rozhovoru pro idnes.cz.

Na závěr dal ale fanouškům naději, že by mohl hrát i v roce 2022. „Mým cílem je samozřejmě pokračovat, užívat si to a být zdravý. Ale raději počítám se všemi možnostmi, které se můžou přihodit,“ dodal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr