Josef Laufer se probudil? NOVÉ INFORMACE!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. července 2020 8:45 | Aktualizováno: 26. července 2020 22:20

Josef Laufer strávil většinu letošního roku v nemocnici, kde se o něj neustále starají lékaři. V posledních dnech ale mělo dojít k jistému zlepšení. Někteří kolegové zpěváka tomu však úplně nevěří.

Před několika dny se objevily informace o zlepšení zdravotního stavu Josefa Laufera, který je už několik měsíců na lůžku v jedné z pražských nemocnic. Jenže nyní to vypadá, že k žádnému zásadnímu zvratu nedošlo.

Tvrdí to alespoň sboristka Jarmila Gerlová, která v minulosti spolupracovala také s Karlem Gottem. „Možná je částečně při vědomí, ale to nic neřeší, prostě pořád spí. Je to blbý,“ řekla webu ahaonline.cz.

„Pepík šel na banální stent srdce bez narkózy, rozšiřovali mu jenom cévu, která k srdci vede. Přitom ale zjistili, že má špatnou chlopeň, byla v ní díra, a tak mu museli okamžitě otevřít hrudník. No a to už mu museli dát narkózu a on se z ní už čtyři měsíce neprobudil,“ dodala.

Slavný zpěvák a herec je podle dostupných informací částečně při vědomí. Na kardiologickém oddělení ovšem leží už více než 130 dní.

Témata: Josef Laufer