Vladimír Polívka: PRVNÍ SLOVA o brutálním přepadení!

Šašek a syn (foto: Jiří Salik Sláma) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. července 2020 12:02

Vladimír Polívka už měl několik týdnů na to, aby se vzpamatoval z brutálního přepadení, ke kterému došlo na konci června. Oblíbený herec se nyní některé okolnosti rozhodl uvést na pravou míru.

Vladimír Polívka byl koncem června v centru Prahy brutálně napaden, musel na ošetření do nemocnice a kvůli jeho zdravotním problémům se rušila divadelní představení a upravovaly natáčecí plány. Celý incident je nadále předmětem vyšetřování.

Ačkoliv k napadení došlo po cestě z restaurace, člen slavné herecké rodiny tvrdí, že to nesehrálo roli. Podle svých slov nebyl opilý. „Dal jsem si nějaké to pivo, ale rozhodně jsem nebyl ve stavu, že bych nevnímal svět,“ řekl webu ahaonline.cz.

„Ten vliv alkoholu nebyl hlavní činitel, já jsem nespadnul sám od sebe. Já jsem opravdu dostal,“ konstatoval Polívka s tím, že takzvaně „pod vlivem“ šel domů již několikrát, ale nic se nestalo.

Populární herec spolupracuje s policií a čeká na výsledky policejního vyšetřování. Při přepadení přišel o doklady, peníze či platební kartu.

Témata: Vladimír Polívka