Lucie Vondráčková pohrdá penězi? Po nákupu domů nečekané rozhodnutí!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. července 2020 11:23 | Aktualizováno: 25. července 2020 19:54

Peníze nerostou na stromech, což Lucie Vondráčková pochopitelně dobře ví. Přesto nedávno vynaložila pár desítek milionů na nákup dvou domů. Nyní navíc učinila další zajímavé rozhodnutí.

Jak vás stars24.cz informoval, Lucie Vondráčková opět úřadovala na pražském trhu s realitami. Podle dostupných informací zakoupila hned dvojici domů v pražské Libuši. Nebyla to přitom levná záležitost.

Dvojnásobná maminka se dle webu extra.cz majitelkou obou nemovitostí stala za celkovou částku přesahující 24 milionů korun. Podle všeho jde z velké části o peníze, které získala v rámci rozvodu s manželem Tomášem Plekancem.

Proto se mnoho lidí diví, jak s těmito penězi nakládá. Zvlášť když se od loňského návratu do České republiky ještě pořádně nevrhla do práce. Dokonce prý odmítla několik lukrativních nabídek.

Podle informací webu blesk.cz o známou herečku a zpěvačku bojovaly dvě velké komerční televize. Zatímco Prima ji lákala do Slunečné, Nova do konkurenční Ordinace v růžové zahradě. Vondráčková se však chce prý věnovat především hudbě.

Témata: Lucie Vondráčková