Bohuš Matuš prozradil: Jak mu Lucinka řekla, že je těhotná?

Bohuš Matuš s Lucinkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. července 2020 10:01

Bohuš Matuš už nějaký čas netají, že s velmi mladou přítelkyní Lucinkou čekají miminko. Známý zpěvák nyní prozradil, jak se radostnou zprávu poprvé dozvěděl. Bylo to ráno...

Vztah Bohuše Matuše se stále nezletilou Lucinkou je mnoha lidmi vnímán velice kontroverzně, nastávající rodiče se ale o radost z těhotenství připravit nenechali. Naopak se na novou zkušenost moc těší.

Zpěvák prozradil, že radostnou zprávu se dozvěděl již zhruba před pěti měsíci. Úplný šok to pro něj nebyl, protože nyní naznačil, že jde o plánované těhotenství. „My jsme to oba chtěli, na miminku jsme pracovali,“ řekl webu blesk.cz.

„Lucinka se ten den vzbudila, šla si na záchod udělat těhotenský test, ty si dělala furt, a vrátila se, měla děsnou radost a lítala po bytě. Takže konečně Pánbůh dal,“ popsal někdejší bronzový Slavík šťastné chvíle.

Matuš dokonce prozradil, že už mají vybrané jméno, které ale nesmí říkat. „Původně jsem chtěl pro holčičku jméno Mája, protože mám rád tenhle hit Karla Gotta a Karla Svobody, ale Lucinka mi to zrušila. Ale bude to jméno české, žádná exotika,“ dodal.

Témata: Bohuš Matuš