Jiří Krampol: Ti, kdo se chystají k moři, jsou idioti!

Jiří Krampol 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2020 11:09 | Aktualizováno: 25. července 2020 11:45

Herec a moderátor Jiří Krampol (82) se pořádně naštval na Čechy! Nelíbí se mu, jak lehkovážně se v současné situaci, kdy se koronavirus opět více šíří, chovají!

Jiří Krampol je zvyklý hodně cestovat – a to nejen po České republice se svými programy, ale i po světě. Každý rok jezdí i na dovolenou k moři, oblíbil si například tuniský ostrov Džerba.

Jenže letos herec cestu na dovolenou ke Středozemnímu moři kvůli koronaviru raději úplně odpískal! „A ti, kdo se chystají, jsou normální idioti, jelikož můžou způsobit katastrofu," uvedl Krampol.

Lidé by se podle něj měli chovat rozumně a situaci nepodceňovat. „Myslím si, že bychom se měli chránit všichni, aby se to zase nevrátilo. Proto nechápu lidi, kteří jedou do nějakých postižených oblastí kvůli tomu, že budou u moře,“ říká pro magazín Sedmička.

I on by si rád odpočinul někde v teple. Ale prostě to neudělá. „Já bych taky rád k moři, jenže to sobectví nemůže být na úkor všech ostatních. To je nesmysl," vysvětluje.

Zdá se tedy, že moře nakonec vymění za Jeseníky, kam bych chtěl zajet na ozdravný pobyt. „Jelikož mám pošramocené průdušky, chtěl bych jet do Karlovy Studánky nebo tam někam,“ plánuje cestu na čerstvý vzduch Krampol.

Než ale někam odjede, musí ještě dokončit práci na komedii Stáří není pro sraby. Ve filmu Tomáše Magnuska se objeví po boku známých kolegů Rudolfa Hrušínského mladšího, Luďka Soboty nebo Jana Přeučila.

Navíc je třeba, aby byla jeho manželka Hana při síle. Nedávno totiž podstoupila operaci kloubu na noze. Po ní následovala těžká rehabilitace. „Teď se nemůže na tu nohu postavit, takže je doma a dává se do pořádku. Za pár týdnů už by mohla chodit," doufá Krampol.

Témata: Jiří Krampol Koronavirus