Charlotte Štiková rozpoutala peklo: Zamilovaná Monika tvrdě zaútočila na dceru!

Monika a její manžel Petr Binias 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2020 9:43 | Aktualizováno: 24. července 2020 22:40

V rodině Štiků se opět rozhořela drsná slovní přestřelka. Monika Štiková (47), která se o víkendu vdala za svého výrazně mladšího přítele a převzala jméno Binias, tvrdě odsoudila svou mladší dceru Charlotte (23) za slova o její rodině!

Jak jsme vás již na serveru stars24.cz informovali, Charlotte Štiková se tvrdě pustila do své matky Moniky a babičky Jindřišky (70)! S oběma podle svých slov už dávno přerušila kontakt, Naznačila také, že to, jak dobře její babička vypadá na fotkách z víkendové svatby, je dílem retuší. Navíc tvrdila, že rodina ze strany její matky je chorá!

To si ale Monika, která žije s partnerem v Rakousku, nenechala jen tak líbit! Mezi fotky ze svatby a následné svatební cesty na sociálních sítích zveřejnila i velmi ostrý vzkaz pro svou dceru „Prohlášení k Charlotte Štikové a jejím pomateným výrokům a zkazkám na adresu mým rodičů a mého manžela - chtěla bych vše uvést na pravou míru,“ vysvětluje čerstvě vdaná Monika Binias.

Na to, že se s prvním manželem Michalem Štikou rozvedla, prý navzdory drbům její rodiče neměli žádný vliv. „Byl zapříčiněn amorálním chováním, dluhy , nezodpovědností, nevěrou, mojí bývalou tchyní Jaroslavu Štikovou, která se do všeho pletla a nejdou pro něj hledala jiné ženy do postele a žárlila na moje rodiče , kteří vzali mé dcery do Karibiku na koně na hory atd. a v neposlední řadě DOMÁCÍM NÁSILÍM,“ rozčiluje se Štiková.

Nelíbí se jí ani, že Charlotte o její matce tvrdí, že je chorá a zlá. „Moje maminka je báječný člověk, který má otevřené srdce a snaží se všem pomoct, ale nesnese, když se mladý člověk od 18 let nechá živit od své matky a to i s jejím přítelem, jen se celý den valí v posteli, nezadržitelně kyne a nemá žádný smysl života, nebo který má cely přetvořený obličej plastikami a to vše ve 24 letech. Která své matce dluží peníze a při odchodu ji ještě okradla,“ pustila se do svého mladšího potomka Monika.

A tvrzení, že je její mladičký manžel zlatokop je podle ní naprosto neuvěřitelné. „Chorým mozkem Charlotty, která nemůže rozdýchat, že příchodem mého současného manžela, skončila doba ždímání mé osoby!!! A v poslední řadě chci uvést, že můj muž se o mě stará přes dva krásné roky!!!“ zastala se svého novomanžela.

Na závěr přidala ještě kopanec do rodiny svého muže a manžela její starší dcery Ornelly Josefa Kokty. „Nakonec vůbec nechápu, že strana Štiků a Koktů se již přes dva roky neustále naváží a trefuje do mě, mého manžela a mých rodičů. Neustále se jejich atakům jen bráníme, ale pravděpodobně to značí, jak chudý a zoufalý život mají...“ dodala ostře Monika.

Témata: Monika Štiková Charlotte Štiková Ornella Koktová Josef Kokta