Charlotte Štiková udeřila: Máma je chorá a její rodina taky!

Charlotte Štiková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. července 2020 11:40

Charlotte Štiková (23) se tvrdě pustila do své matky Moniky (47) a babičky Jindřišky (70)! S touto větví rodiny prý vůbec neudržuje kontakt! Matčiny příbuzné dokonce označila za choré!

Monika Štiková se před pár dny provdala za svého mladého partnera, hokejistu Petra Biniase (23). Na svatbě neměla nikoho ze své rodiny, se kterou se rozhádala. Výjimkou byli jen Moničini rodiče - maminka Jindřiška (70) a tatínek Svatopluk.

Pozornost na sebe ve svatební den strhla nejen nevěsta, ale právě i její maminka, které mnohé zaskočila svým mladistvým vzhledem! Jenže podle Charlotte je pravda jiná, než by se na první pohled podle fotek mohlo zdát.

„Na svůj věk vypadá dobře, ale já se s ní nebavím,“ řekla Expresu Charlotte, která se svatby své matky nezúčastnila. Přesto si ale neodpustila pořádné rýpnutí. Fotografie, na které je Monika ve svatebním i se svou matkou, je podle ní extrémně vyretušovaná a neodpovídá realitě!

Styky s babičkou Jindřiškou prý přerušila asi před rokem. Dnes na ni nemá žádný kontakt. „Nerozuměly jsme si spolu. Už to dál nešlo! Naše povahy se vůbec neslučují. Já jsem takový hodný člověk, ale ona je... No, úplně jiná,“ tvrdí mladší ze sester Štikových.

Jak se zdá, vztahy v téhle rodině jsou pořádně komplikované už dlouhou dobu! „Jednu dobu jsme se bavily, když jsme byly se ségrou ještě malé, pak se babička přestala bavit s naší mámou. Po čase jsme se zase začaly bavit, pak zase přestaly a teď se s ní a dědou baví zase jen máma,“ popisuje Charlotte.

Ona sama si prý lépe rozumí s babičkou z otcovy strany. „Ta je super, ale ta mámina strana je celá stejně chorá, jako je ona,“ nešetří rodinu své matky Moniky Charlotte.

Témata: Charlotte Štiková Monika Štiková