Korona, nekorona... Lenny a Adam Mišík mají jasno, co budou dělat na podzim!

Lenny 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

23. července 2020 8:35

Zpěvačka Lenny a zpěvák Adam Mišík chystají na podzim koncertní vystoupení. Lenny zahájí komorní setkání s názvem Weird & Wonderful Sessions 22. září v Plzni, Mišík se na úvod turné představí 4. listopadu v Praze. Oba mimo jiné představí písně ze svých nových alb. ČTK o tom za pořadatele informovala Štěpánka Batíková.

Koncerty Lenny zahájí 22. září v klubu Papírna Plzeň. Následují další komorní prostředí 23. září v Hradci Králové v Náplavka cafe & music baru, o den později v Brně v Kabinetu múz a krátké turné zakončí 25. září v Praze ve Vnitroblocku. Kapacita je omezená na 100 návštěvníků.

"V Sessions jsem si dala za cíl vytvořit něco intimního, u čeho by diváci měli pocit, že jsou součástí jedinečné akce, kde budou mít mne a moji kapelu 'jen pro sebe'," uvedla Lenny.

Diváci budou mít možnost poprvé naživo slyšet nové písně z desky Weird & Wonderful, ale také starší skladby z alba Hearts, a to v akustických úpravách. "Fanoušci zažijí komorní akustický koncert, mohou se zeptat na cokoli, co je zajímá, strávit čas se mnou a mojí kapelou," podotkla.

Album Weird & Wonderful zpěvačky a skladatelky Lenny vyšlo letos v květnu. Na 4. prosince chystá vystoupení v pražském O2 Universum. Koncert v hale pro 5000 lidí bude největším v její kariéře. Zazní na něm písně z nové desky i průřez starší tvorbou.

Adam Mišík chystá první turné k novému albu 2.0. Společně s kapelou objede na podzim čtyři velká města. Zahraje 4. listopadu v Praze v Rock Café, 12. listopadu v Brně v Metro music clubu, 13. listopadu v Pardubicích v Music clubu Žlutý pes a 20. listopadu v Ostravě v Barrák Music Clubu. Vedle písní z nového alba zazní novinky, na kterých pracuje a vyjdou během léta.

Producentsky rozmanité album 2.0, na němž je také singl Proud s hostujícím rapperem Dorianem, mapuje vlivy Mišíkova dospívání a tvorby.

Adam Mišík, třiadvacetiletý syn bigbítové legendy Vladimíra Mišíka, vydal své v pořadí druhé album s názvem 2.0 loni. Na desce spolupracovalo šest producentských týmů. Mišík na novince napsal 90 procent hudby i textů.

Témata: zpěvačka Lenny Adam Mišík