Agáta Prachařová šokovala fanoušky: To je děsný!

Agáta Prachařová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2020 15:58 | Aktualizováno: 23. července 2020 16:12

Agáta Prachařová po rozchodu s manželem Jakubem začíná úplně nový život! Na sociálních sítích se pochlubila novým výstředním tetováním. Jenže fanoušky příliš neoslnila!

Agáta na Instagramu zveřejnila snímek z tetovacího salonu. Nová kérka nebyla jen tak zadarmo - dvojnásobná maminka si barevné obrázky nechala vytetovat na dlaň, takže je jasné, že to opravdu hodně bolelo!

Její dlaň tak teď zdobí barevní smajlíci a srdíčka. Ozdoby se dočkal i prst, na kterém jsou vytetované barevné čárky. V instastories navíc ukázala záběry přímo z tetovacího salonu. Dokonce ukázala, jak musí prodýchávat bolest!

Její kérka je přece jen neobvyklá a tak je jasné, že řadu fanoušků zajímal její význam. „Píšete mi asi tisíc zpráv, jaký význam má moje nové tetování. Význam má pouze pro mě a ty čárky, to je samozřejmě počet partnerů, které jsem za život měla," směje se Agáta.

Tetování vyvolalo velký ohlas, ne vždy byl ale jen pozitivní. „To ti tam nemůže vydržet, na té dlani, já mám z boku prstu a bylo 3x obtahované a vypadá to hrozně,“ varuje Agátu jeden z fanoušků. „Nevydrží,, vypadá to. Správný a zkušený tatér na dlaně ani prsty netetuje,“ přidala se Petra.

Další ale ocenili, kolik bolesti musela kráska vytrpět. „Ouuu, jednou mi dělali tetování z boku dlaně a bolelo to jako sviňa! Takže klobouk dolů! Raději bych si nechala dělat rukáv, než znovu dlaň,“ kroutí hlavou Niky. „Děsný, pro dítě super, pro matku děs a běs,“ diví se Agátině kérce jiná příznivkyně.

Moderátorka a modelka právě prochází rozvodem s Jakubem Prachař. Od jejich rozchodu na jaře 2019 se sice na veřejnosti ukázala s několika muži, ani s realitním makléřem Zdeňkem ani s fotografem a střihačem Markem jí to však nevyšlo.

Témata: Agáta Hanychová Tetování