Nemocná Anička Slováčková: Nová "ozdoba" hrudníku!

Anna Slováčková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2020 13:59

Herečka a zpěvačka Anna Slováčková poslala dojemný a důležitý vzkaz svým fanouškům. Navíc se pochlubila dorůstajícími se vlasy i novou "ozdobou" hrudníku!

Anička strávila poslední měsíce léčbou závažných zdravotních potíží, které u ní náhle propukly. V roce 2019 jí byl zjištěn zhoubný nádor prsu, kvůli kterému musela podstupovat chemoterapii. A i když má za sebou náročné období, zdá se, že léčbu bere s humorem.

„Nemám nové tetování, mám na hrudníku nakreslené čáry kvůli ozařování. Tetování tam přijde později,“ napsala k fotce na instagramu, na které ukazuje nejen část hrudníku, ale i dorůstající vlasy. O svou hřívu totiž kvůli chemoterapii přišla.

Kvůli své nemoci měla čas o všem hodně přemýšlet. Už ví, že nic není samozřejmé a teď se tuto myšlenku snaží předat i svým fanouškům. „Moji milí. Je v pořádku se každý den neusmívat. To, že se nebudeme každý den smát z nás nedělá negativního člověka. To, že v sobě budeme zadržovat emoce, aby nikdo neviděl naší zranitelnost, nebo citlivé místo, z nás nedělá siláky,“ zamyslela se mladá herečka.

„Je v pořádku křičet, když jsme naštvaní. To, že si pro sebe, či v zápalu hádky jednou zakřičíme neznamená, že jsme hysterický. Je v pořádku, že někdy nemáme chuť jít mezi naše známé, nebo kamkoliv ven. To, že nebudeme každý den venku mezi lidma neznamená, že se nechceme bavit, nebo jsme nespolečenský,“ pokračuje Anna

Na své příznivce apeluje, aby se nepřetvařovali a nehráli si na něco, co nejsou! „Buďte sami sebou a nenechávejte se zmást tím, co kolem sebe vidíte. V téhle době je kolem nás tolik reklamy na to, jak má vypadat štěstí, spokojený vztah, smutek. Přitom každý z nás je originál, všichni řešíme věci individuálně´, píše herečka, která se proslavila například rolí v Ordinaci v růžové zahradě.

Lidé by prý neměli odsuzovat druhé jen proto že prožívají věci po svém. „Navíc mysleme na to, že každá mince má vždy dvě strany. A taky na to, aby nás ty špatné nálady apod nepohltily a nestal se z toho jakýkoliv problém,“ dodává Anička Slováčková.

Témata: Anna Slováčková rakovina