Monika Štiková a maminka: Drsná slova o svatebním dni!

Monika Štiková s maminkou 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2020 13:17 | Aktualizováno: 23. července 2020 16:12

Monika Štiková (47) se před pár dny provdala za svého mladého partnera, hokejistu Petra Biniase (23). Na svatbě neměla nikoho ze své rodiny – s výjimkou rodičů. A i když Monika vedle svého zajíčka viditelně omládla, její maminka Jindřiška (70)!

Pro Moniku Štikovou, dnes již Moniku Binias, to byla již druhá svatba. Z prvního manželství má dvě dcery - Ornellu (27) a Charlotte (23). Ani jedna z nich ale na svatbě matky s jejím o 24 let mladším přítelem nebyla

Nevěstu ve velký den naopak doprovázeli její rodiče. Především maminka Jindřiška upoutala! V zelených šatech jí to velmi slušelo! Jak se zdá, dokonce zastínila i svou dceru! Nevěsta sice sklidila na sociálních sítích od svých fanoušků řadu pochvalných slov, větší komplimenty ale patřily právě Jindřišce!

„Vauu. Tvoje maminka je opravdu moc krásná, Mončo,“ rozplývá se fanoušek Vladislav na sociální síti. „U maminky se zastavil čas...“ kroutí hlavou paní Ivana. „Vypadá o 20 let mladší než ve skutečnosti je. Přirozeně krásná,“ dodala. „Vypadáte úžasně,jste s maminkou spíše jako sestry,“ přidala se Katka.

A i když většina lidí na facebooku psala, že obě vypadají skvěle, našli se tací, kteří natvrdo napsali, že nevěsta nebyla ve svatební den ta nejhezčí žena na place! „Maminka vypadá lepe než Vy,“ rýpnula si jedna diskutující.

Témata: Monika Štiková