Michal David: Na tohle už po šedesátce nemá sílu!

Michal David 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2020 16:45

Michal David oslavil v polovině července 60. narozeniny a přiznává, že s rostoucím věkem už by si na některé věci netroufl. Jedna taková se přitom týká dokonce přímo jeho rodiny.

Na den přesně před týdnem oslavil Michal David kulaté 60. narozeniny, což už je věk spíš pro dědečka. Přesto si slavný hitmaker zahrál na tatínka, protože se s manželkou stali dceři o syna, zatímco ona byla v zahraničí.

Známý zpěvák a hudebník je rád, že už mají tuto životní kapitolu v rodině za sebou. „Ježíši, to ne, na to už nemáme sílu, jsme rádi, že je už Sebastian desetiletý kluk, který je soběstačný a samostatný,“ svěřil se webu expres.cz.

„Teď už je tu Klára, tak nám odpadla ta intenzivní péče, ale stejně bych to už nezvládal,“ konstatoval upřímně čerstvý šedesátník, který se však do důchodu zatím rozhodně nechystá.

„Doufám, že do těch sedmdesáti budu ještě koncertovat, pracovat. Necítím se, že bych měl jít do důchodu. Minimálně těch deset let bych ještě rád dál intenzivně pracoval,“ dodal s tím, že poté bude záležet na zdravotním stavu.

Témata: Michal David