Rozvod u Gottových: Může za něj nový partner Lucie! Co je zač?

Karel Gott s dcerami 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2020 11:24 | Aktualizováno: 21. července 2020 14:48

Příklad nejstarší Dominiky nyní následuje i mladší Lucie. I druhá z dospělých dcer legendárního zpěváka se rozvádí. V tomto případě jde podle všeho o klasický milostný trojúhelník.

Vzkaz k nedožitým 81. narozeninám Karla Gotta (†80) odhalil další rozvod v jeho rodině. Manželství se rozpadlo mladší z nemanželských dcer Lucii. Ačkoliv zaznělo cosi o vlivu vdovy Ivany na toto rozhodnutí, nakonec se ukázalo, že je za vším nová známost.

Kovaříková má totiž údajně nového partnera. Podle informací webu tn.cz jím má být o pět let mladší Lukáš, který o sobě na sociálních sítích tvrdí, že žije v Norsku. Ve skutečnosti je ovšem z Liberce.

Podle serveru si z toho oba dělají legraci. „Příště budu z Hongkongu,“ měl Lukáš napsat na facebooku, kde je aktivní i Lucie, která v pátek na profilu prý napsala, že se také stěhuje do Norska. Jde však jen o jakousi zábavu nového páru.

Ze snímků na sítích má být totiž patrné, že se oba nacházejí v Česku, což je zvlášť v případě Lucie naprosto pochopitelné. Její děti tu totiž nadále chodí do školy, a tak nějaké stěhování na sever Evropy rozhodně nepřipadá v úvahu.

Témata: Lucie Kovaříková (dříve Gottová) Karel Gott