Tomáš Řepka: Návrat na Bory i s Kristelovou!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová na Borech 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. července 2020 9:47

Bouřlivák Tomáš Řepka se vrátil na Bory! Tentokrát i se svou přítelkyní Kateřinou Kristelovou. Dokonce si pořídili společnou fotku před místem, kde fotbalista ještě nedávno seděl!

Dlouhodobé problémy někdejšího fotbalového reprezentanta se zákonem loni skončily jeho nástupem do vězení. Šestačtyřicetiletého Řepku na jaře 2019 poslaly soudy na dva a půl roku do vězení za zpronevěru luxusního vozu, za internetové útoky na jeho druhou exmanželku a za maření úředního rozhodnutí. Část svého trestu odseděl i v borské věznice v Plzni.

Z výkonu tohoto trestu byl podmíněně propuštěn na svobodu 6. ledna 2020. Teď se ovšem známý bouřlivák na Bory opět vrátil! „Dneska poprvé od 6.1. na Borech. Zážitek. Přeju všem spravedlivě i nespravedlivě odsouzeným systémem i životem, včetně všech prasopsů, aby to dali. Protože opravdu soudit může jenom Bůh. Ty poslední to ale budou mít těžký,“ varuje Řepka

„A konkrétně Bory bych jim snad radši nepřál . I když pár konkretním idiotům ano, pomůže jim to aspoň zhubnout a trosku zažijou opravdovej zivot, kterej tady bude o něčem jiným než o statusech a klávesnici,“ rýpnul si bývalý fotbalista na Instagramu do někdejšího bulvárníka a současného řeporyjského starosty Pavla Novotného, který o Řepkovi a jeho partnerce Kateřině Kristelová často a velmi kriticky píše nejen na sociálních sítích.

Řepka, který v minulosti prošel Baníkem, Spartou i Britským West Hamem United, se nevrátil na Bory, aby si odseděl zbytek trestu. Naopak si tam udělal výlet i s Kristelovou. Dokonce se vyfotili přímo před budovou věznice.

Prozradil také, že připravuje dokument. Své zážitky z posledních dnů na svobodě i ze života za mřížemi si sepisoval do deníku, který nedávno vyšel pod jménem Deník ze dna. „Díky za to, jak se Vám líbí Deník ze dna!! A věřím, že podobně bude i film, co chystám!“ vzkazuje příznivcům Řepka.

Dny na svobodě si někdejší obránce pořádně užívá. Nedávno se pochlubil například fotkou z bazénu, na které je se svou přítelkyní. „Vážím si každý minuty, co žiju. V klidu a spokojenej. Minulej rok léto v pekle. Tenhle v ráji,“ pochvaluje si.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová Věznice