Josef Laufer se konečně probral? NOVÉ ZPRÁVY z nemocnice!

Josef Laufer 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2020 8:42 | Aktualizováno: 21. července 2020 19:45

Josef Laufer oslaví počátkem srpna 81. narozeniny, nadále je však pravděpodobné, že se tak stane na nemocničním lůžku. Přesto ale konečně dorazily dobré zprávy. Došlo konečně ke zlepšení?

Čekání na dobrou zprávu o zdravotním stavu Josefa Laufera se vyplatilo. I když všichni jistě doufali v ještě větší zlepšení, potěšil je i malý pokrok, ke kterému došlo v těchto dnech.

Legendární zpěvák je podle informací webu ahaonline.cz částečně při vědomí. „To ale neznamená, že komunikuje, hýbe se, reaguje a má se čile k světu… To vůbec ne! Je to ale dobrý signál, že má tuhý kořínek, a především je to naděje,“ říká zdroj tohoto webu.

Lauferova dcera Ester pouze uvedla, že otec je v rekonvalescenci, kde se léčí a rehabilituje. „Táta je velký bojovník a obrovský milovník života. Život miloval tak moc, že pevně věřím, že se z toho dostane a nastane den, kdy budu mít zase oba rodiče doma,“ svěřila se zmíněnému serveru.

Herec a zpěvák upadl do bezvědomí po operaci, kterou podstoupil v jedné z pražských nemocnic. Nyní už 130 dní leží na kardiologickém oddělení.

Témata: Josef Laufer