Veronika Arichteva: Tají nám dvojčata?

Veronika Arichteva s manželem Biserem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2020 17:59

Veronika Arichteva v posledních dnech na vlastní kůži poznává některé nástrahy těhotenství. Oblíbená herečka musí kupříkladu čelit poměrně nepříjemným dotazům. Fanoušci mají pocit, že nám něco tají.

Veronika Arichteva si užívá těhotenství a poslední chvíle, kdy má v životě čas jenom na sebe. Brzy se totiž všechno začne točit kolem dítěte, které zatím nosí v bříšku. Fanoušci mají přitom stále častěji pocit, že potomek nebude jen jeden.

Nastávající maminka se o víkendu pochlubila na instagramovém profilu svou maminkou. Kromě ní ukázala také rostoucí bříško z profilu. Diskuzi následně zaplavily komentáře lidí, kteří si myslí, že se narodí více než jedno miminko.

„Veru… budou trojčata?“ zněl jeden takový dotaz, na který herečka dokonce ironicky odpověděla. „Osm jich tam mám,“ reagovala Arichteva. Mnoho otázek na toto téma ale nechala bez odpovědi. Dokonce našla i zastání.

„Že se vždycky najdou blbouni, co musí mít poznámky o dvojčatech a trojčatech. Asi si myslí, že je to strašně vtipný a originální. Mám pár týdnů do porodu a poslouchám to samý. Běžte všichni do…,“ vzkázala jedna z fanynek.

Témata: Veronika Arichteva