Lucie Vondráčková v šoku: PROKLETÍ?!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2020 13:40

Lucie Vondráčková se snaží vycházet s fanoušky na výbornou, s některými ale občas společnou řeč nenajde. Nedávná konverzace s jednou dámou jí však musela doslova šokovat.

Lucie Vondráčková to zatím po rozpadu manželství nedala s nikým dohromady, avšak s muži se setkává alespoň při pracovních projektech. Nejnověji oznámila, že pracuje na společné písni s někdejším účastníkem SuperStar Sámerem Issou.

Jenže u všech fanoušků s touto zprávou úspěch rozhodně neslavila. Podle webu expres.cz se tak na sociální síti dostala do sporu s fanynkou, která se domnívá, že „klesá níž a níž“. Herečka a zpěvačka jí naznačila, že by se neodvážila takhle soudit někoho jiného.

Dvojnásobnou maminku nejspíš nenapadlo, co bude následovat. Fanynka kontrovala nesmírně ostrým způsobem. „Já na rozdíl od vás boží služebník jsem, a proto nad vámi vyhlašuji kletbu,“ napsala dle zmíněného serveru.

„Oznamuji vám, že o všechno přijdete, rozvodem to začalo. Přijdete o dům, vztahy, peníze, děti, zdraví. Bůh vás raní šílenstvím a pomatením mysli (to už máte). Amen,“ vzkázala fanynka, jejíž slova Vondráčkovou jistě nepotěšila.

Témata: Lucie Vondráčková