Křik, výčitky a slzy! Monika Štiková se málem nevdala!

Monika Binias a její rodiče 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. července 2020 11:12

Jak vás již server stars24.cz informoval, Monika Štiková (47) se o víkendu provdala za svého výrazně mladšího partnera, hokejistu Petra Biniase (34). A i když svatba podle jejích fotek na sociálních sítích byla téměř idylická, opak je pravdou!

Monika Štiková si v sobotu vzala svého o 24 let mladšího partnera, se kterým už nějakou dobu žije v Rakousku. O svatbě informovala nevěsta na sociálních sítích, kam postupně přidávala fotky ze svého velkého dne!

Podle fotek a videí ze sociálních sítích se zdá, že sobotní den byl pro tento pár téměř ideální, jenže zdání klame! Partneři se museli vypořádat hned s několika problémy.

Pro Moniku šlo už o druhou svatbu, z prvního manželství má dvě dcery – Ornellu a Charlotte. Ani jedna z nich se veselky nezúčastnila, neměly prý ani tušení, že se jejich matka chystá opět vdát! Nechyběli naopak Moničini rodiče, kteří byli jejími jedinými svatebními hosty. Neúčast části rodiny přitom nebyl zdaleka jediný zádrhel, který musela nevěsta řešit.

Svatba se totiž konala o hodinu později! „Na radnici měli dorazit přesně v poledne s tím, že ve 12:30 hod. budou oddáni. Místo toho přijeli za velkého troubení až okolo 13:00,“ uvedl podle Blesku server Aha! s odkazem na zdroj z pražské Staroměstské radnice.

Monika ale ukázala, že má pořádně proříznutou pusu a vše nakonec „ukecala“! Dokonce prý na matrikářku začala řvát „Dlouhé chvíle posedávala Monika v autě, než ji její otec dovedl do radnice. Sama jako by nechtěla věřit tomu, co se právě děje. Pak se vydala vyjednávat s paní matrikářkou, které tvrdila, že přijela včas. Ta se v klidu snažila vysvětlovat, že chyba není na její straně,“ popisuje sobotní dění zdroj.

Celý incident se prý neobešel bez křiku, výčitek a slz vzteku. Ženich to snášel špatně, dokonce prý vypadal, že každou chvíli zkolabuje. Situace se ale nakonec díky ochotné matrikářce vyřešila a k obřadu přece jen došlo.

Monika navíc na sociálních sítích prozradila, že si vzala jméno svého nového manžela a dnes již tedy není Monika Štiková, ale Monika Binias! 

Témata: Monika Štiková