Felix Slováček: Zdvižený prst! S Gelemovou…

Felix Slováček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2020 11:11 | Aktualizováno: 20. července 2020 17:00

Felix Slováček letos v květnu oslavil již 77. narozeniny, ale sám si nejspíš řekl, že věk je jenom číslo. V létě se proto rozhodl věnovat sportu, což se mu ovšem vymstilo. Přišlo totiž jasné varování.

Letní prázdninovou idylku si Felix Slováček nenechal pokazit ani manželkou Dádou Patrasovou, se kterou si opět posílali ostré vzkazy přes média. Snad ani není třeba připomínat, že jejich manželství se již před lety v podstatě rozpadlo.

Stalo se tak především kvůli tomu, že si hudebník našel milenku Lucii Gelemovou. Právě na její chalupě v jižních Čechách tráví v poslední době spoustu času. Jak ale saxofonista prozradil, něco se mu tam přihodilo.

„Jezdil jsem na kole, a dokonce jsem i spadnul a narazil si ruku tak, že jsem čtrnáct dní nemohl jít spát bez prášku. Asi to byl zdvižený prst, že by to senioři už neměli se sportem přehánět,“ svěřil se webu super.cz.

Jak vás stars24.cz informoval, s rukou shodou okolností laborovala i jeho manželka Patrasová. Herečka a zpěvačka dokonce nasadila ortézu.

Témata: Felix Slováček