Bohuš Matuš: Budou s Lucinkou bydlet v milionářské vile?

Bohuš Matuš s přítelkyní Lucinkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2020 9:55

Bohuš Matuš se připravuje na roli otce a před porodem by ještě rád stihl zařídit některé věci, např. co se bydlení týká. Dostal přitom jednu velice zajímavou nabídku. Využijí ji společně s Lucinkou?

Bohuš Matuš si v posledních dnech užívá nebývalou vlnu popularity, důvod zná snad opravdu každý. Se sedmnáctiletou partnerkou Lucinkou totiž čeká miminko. Kromě radosti však řeší i spoustu starostí.

Pár se nakonec může spolehnout i na podporu rodiny mladé dívky, ačkoliv jejím členům chvíli trvalo, než zpracovali prvotní informaci. Jak zpěvák prozradil, tatínek na něj dokonce řval, že ho zabije.

Situace se ale následně evidentně uklidnila, o čemž svědčí nabídka, kterou nastávající rodiče dostali. „Luččini rodiče mají vilu za pětadvacet milionů a nabídli nám, že nám tam vybaví byt,“ prozradil někdejší bronzový Slavík webu super.cz.

Matuš však prozradil, že tak si pomoc budoucích prarodičů nepředstavuje. Problém s bydlením si chce vyřešit sám. „Musíme si najít nový pronájem, protože 1+1, i když se zahrádkou, nám stačit nebude,“ dodal.

Témata: Bohuš Matuš