Zánět, léky, operace, umělý spánek! Manželka Jiřího Menzela promluvila o jeho boji o život!

Jiří Menzel v nemocnici po probrání se z umělého spánku s rodinou. 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. února 2018 19:07

Jiří Menzel měl koncem loňského roku namále. Zkolaboval a musel být převezen do nemocnice, kde byl udržován v umělém spánku. Manželka oscarového režiséra Olga nyní promluvila o jeho kolapsu.

O tom, co prožil Jiří Menzel koncem loňského roku, se moc nevědělo. Zkolaboval a byl převezen do nemocnice, kde ho lékaři dlouhou dobu udržovali v umělém spánku.

Manželka Olga odmítala zdravotní stav svého muže komentovat a pouze na Štědrý den zveřejnila fotku z nemocnice. Teď ale tvrdí, že se situace vrací do normálu.

"On se skutečně snaží a velmi bojuje. Už je ze všeho vyléčen, jen musí nabrat sílu,“ prozradila Magazínu Dnes. Po několika měsících od zveřejnění zprávy o tom, že Menzel podstoupil operaci mozku, jde tak o první nové informace.

Režiséra skolil meningokok, kterého zřejmě chytil v letadle. "Jirka chytil meningokoka nejspíš z klimatizace někde v letadle, když v Košicích připravoval operu Falstaff,“ tvrdí.

Jeho léčba proto začala užíváním silných antibiotik, k nemoci se ale přidal zánět středouší a lékaři neměli jinou možnost než vzít hvězdného režiséra na sál.

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová