Rozvod Lucie Gottové: Jakou roli v tom skutečně sehrála Ivana Gottová?

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2020 20:43

Dcera Karla Gotta Lucie se rozvádí s manželem Honzou. Dominika Gottová naznačila, že manželé měli mít spory také kvůli vdově Ivaně, nakonec je ale prý všechno jinak.

"Když jsem se v prosinci vrátila do Česka, tak mi Honza od Lucky psal, zda se neuvidíme, že by byl rád, kdybych přijela. Postěžoval si přitom, že je Lucka hodně pod vlivem Ivany a že kvůli tomu mají doma problémy," řekla pro Aha Dominika Gottová.

Honza ale tvrdí, že je vše jinak. "Chtěl bych dementovat zprávy, že Ivana Gottová by měla jakýkoliv vliv na náš rozvod," řekl Blesku.

Nastalá situace je prý pro všechny v úzkém rodinném kruhu těžkým obdobím. "V první řadě jde o naše nezletilé syny Jana a Vojtu, kteří tuto situaci nezvládají lehce, jelikož jsem byl nucen změnit bydliště a nemohu se s nimi stýkat tak, jako dříve," dodal.

S Lucií se prý dohodli na všem, co se týká výchovy dětí a péče o ně. "Naše manželství bude ukončeno dohodou. Manželka již delší dobu vede svůj vlastní život s novým partnerem, což vyvrací jakýkoliv vliv Ivany Gottové na našem rozvodu," vysvětlil.

Témata: Lucie Kovaříková (dříve Gottová) Ivana Gottová Dominika Gottová