Michal Hrůza prozradil své plány! Plány na koncerty v halách ZRUŠIL!

Michal Hrůza (zpěvák) 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2020 18:42

Zpěvák a skladatel Michal Hrůza chystá podzimní turné Světlo do tmy. Místo velkých hal zamíří se svou Kapela Hrůzy do klubů po celé České republice.

Turné odstartuje 3. října v Krnově a skončí 4. prosince ve Vratislavicích. Během dvou měsíců se Hrůza zastaví ve 14 městech a s kapelou odehraje 15 klubových koncertů. Dvě vystoupení chystá na 23. a 24. listopadu v pražském Lucerna Music Baru.

Letos na jaře vydal Hrůza s Kapelou Hrůzy album Světlo do tmy, se kterým plánoval turné po velkých halách. Křest nahrávky ani jarní turné se ale kvůli koronavirové pandemii neuskutečnily. "Těšíme se na živé hraní a na energii, která je s ním spojená. Zároveň se nemůžeme dočkat, až pokřtíme nové album, které vyšlo letos v březnu a jehož křest se musel stejně jako koncerty odložit," sdělil Hrůza, autor hitů jako Zakázané uvolnění, Budu ti vyprávět, Zejtra mám nebo Bílá velryba.

"S ohledem na neustále se vyvíjející a rychle se měnící situaci okolo pandemie a s ní souvisejících restrikcí jsme se rozhodli pro změny v rámci podzimního turné... Z velkého jarního turné se stalo velké podzimní a nyní se z velkého podzimního mění na klubové podzimní. S ohledem na omezené kapacity návštěvnosti jsme se rozhodli upustit od velkokapacitních sálů typu Fórum Karlín, Sono a podobně a rozhodli jsme se celé turné přesunout do klubů, kde vyhovíme všem stávajícím hygienickým nařízením a omezením," uvedl management Hrůzy.

Témata: Michal Hrůza (zpěvák)