Bára Štěpánová se bojí o práci! Přiznala, že nemá na dovolenou!

Bára Štěpánová (foto: Petr Novák)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2020 16:03

Herečka Bára Štěpánová byla podobně jako další zasažena opatřeními vlády. Je sice ráda, že se opět začalo natáčet, bojí se ale, aby o práci znovu nepřišla. Kvůli ekonomickým dopadům totiž nemá peníze ani na dovolenou.

"Ve chvíli, kdy máte starosti, víte, že přijdou složenky, a uvědomujete si, že nemáte na zaplacení, těžko můžete relaxovat. Hlava si neodpočine. Pořád si říkáte: Jak to zvládneme?" řekla Sedmičce herečka známá ze seriálů.

Jelikož ze dne na den přišla o příjmy, obává se, aby o práci nepřišla znovu. "Začali jsme točit. Na place se dodržují velice striktní opatření a testují nás. Mám obavu hlavně z toho, že kdyby se mezi námi našel jeden člověk, který by byl pozitivní, celé natáčení se zase zastaví. To by byl samozřejmě velký malér pro nás všechny," dodala.

Opatření se na ni tak jako na každém z její branže projevily ekonomicky, a proto prý letní nepřipadá v úvahu. "Zaprvé na ni nemám, musím pracovat. Vůbec si nemůžu dovolit dovolenou. Zadruhé pro mě prázdniny jsou o tom, že člověk je absolutně svobodný. Představa, že bych někam jela a tam by mi někdo říkal, co smím a nesmím... To pro mě nejsou prázdniny," svěřila se.

Témata: Bára Štěpánová