Ivana Gottová NEŘÍKÁ PRAVDU? Ostré vyjádření Dominiky Gottové!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. července 2020 20:06

Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika tvrdí, že vdova Ivana neříká pravdu, když tvrdí, že se členy rodiny nekomunikuje a nezajímá se o odkaz svého otce.

Vše začalo tím, že mluvčí Aneta Stolzová před pár dny uvedla, proč chyběl na hrobu Karla Gotta v den výročí jeho nedožitých 81. narozenin vzkaz od Dominiky.

Mluvčí uvedla, že nejstarší dcera Gotta není s rodinou v kontaktu a o od svého návratu do Česka se o ni ani nezajímá. To ale Dominika popírá. Pro iDnes uvedla, že památku svého otce uctila, v den výročí jeho narození se ale uctění památky z pracovních důvodů nemohla zúčastnit.

"Rodinného uctění památky formou kytice a napsaného vzkazu jsem se nezúčastnila proto, že jsem o tomto vůbec nebyla informována! Není pravda, jak tvrdí manželka mého otce, paní Ivana Gottová, že se členy rodiny nekomunikuji a o otcův odkaz se nezajímám," dodala.

Za lživé považuje i vyjádření tiskové mluvčí na její adresu. Navíc je prý skandální, protože se o ní vyjadřuje osoba, která jí vůbec nezná. "Pokud skutečně toto vyjádření sepsala manželka mého otce, pak k tomu říkám, ať si každý zamete před vlastním prahem," tvrdí Dominika.

S rodinou podle svých slov v kontaktu je a Ivana Gottová jí prý mohla ohledně výročí narození otce zavolat a říci, jakou formu uctění zvažuje. "Nestalo se tak, zatímco jiné členy rodiny pravděpodobně kontaktovala. Zvolila jsem vlastní formu uctění památky," dodala.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová