Lucinka PROMLUVILA O TĚHOTENSTVÍ! Bude Bohuš Matuš u porodu?

Bohuš Matuš a jeho Lucinka čekají miminko 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. července 2020 15:15

Českou společnost rozdělila v týdnu informace o těhotenství teprve sedmnáctileté přítelkyně zpěváka Bohuše Matuše. Jak informaci vzali její i jeho rodiče a co na to říká sama Lucinka?

"Bylo moje přání mít s Bohouškem miminko. Mám z toho velkou radost… Bohoušek je nejlepší na světě, pečuje o mě," řekla pro server Extra Lucie.

Spolu s Bohušem jsou od jejích patnácti let a on sám už ani nedoufal, že se stane otcem. "Už jsem si myslel, že se otcovské role nikdy nedočkám," řekl.

Jeho rodiče zprávu o těhotenství přijali zřejmě lépe, než rodiče Lucinky. "Naši byli rádi, že se dočkají vnoučete. Zvlášť táta, který je hodně nemocný a bál se, že se toho nedožije," dodal podle serveru Super.

Rodiče Lucinky to tak dobře nevzali. "Když Lucce volal její tatínek, řval na ni, že mě zabije. Ale pak se ukázalo, že to myslel v legraci. Oba jsou fajn a dobře spolu vycházíme," svěřil se.

Prozradil také, že bude zřejmě "muset" být u porodu. "No přiznám se, že se mi do toho moc nechce, ale Lucka na tom trvá, takže nebude zbytí," krčil rameny," tvrdí.

Témata: Bohuš Matuš