Bohuš Matuš odhalil tajemství: POHLAVÍ MIMINKA!

Bohuš Matuš s přítelkyní Lucinkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. července 2020 16:10

Není už žádným tajemstvím, že se Bohuš Matuš na konci letošního roku stane otcem. Pohlaví miminka však původně prozradit nechtěl, přesto už je všem známo. Bude to kluk, nebo holčička?

Snad opravdu každý už ví, že Bohuš Matuš a jeho sedmnáctiletá partnerka Lucinka čekají miminko. Nastávající rodiče dělí téměř tři desítky let, proto jde o nebývale ostře sledované těhotenství. Spousta lidí proto chce znát další podrobnosti.

Mezi ty nejzajímavější informace pochopitelně patří ta o pohlaví miminka. Bronzový Slavík z roku 2003 ho chtěl tajit, nakonec mu to ale ujelo. „Už víme déle, že to bude holčička,“ prozradil webu extra.cz.

Známý zpěvák vzápětí přiznal, že chtěl mít tajemství, pak se ale podle svých slov někde omylem prořekl. „Strašně moc se těším, ale bylo mi jedno, jestli budeme mít s Lucinkou kluka nebo holčičku,“ konstatuje.

Zatímco o jménu prý ještě rozhodnuto není, jejich byt už je prý plný růžové. Těhotná dívka se totiž vrhla na nákupy. „Lucinka už běhá po obchodech a nakupuje oblečení a výbavičku,“ dodal Matuš.

Témata: Bohuš Matuš