Lucie Vondráčková zase po boku fešáka! O koho jde tentokrát?

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. července 2020 13:20 | Aktualizováno: 18. července 2020 9:36

Lucie Vondráčková už v životě jednou narazila, když se jí rozpadlo manželství. V poslední době už se vedle ní střídá fešák za fešákem, ale žádný vztah z toho nevyplynul. Platí to i tentokrát?

Lucie Vondráčková se od rozvodu s hokejistou a otcem svých dvou synů Tomášem Plekancem vztahům obloukem vyhýbá. Nedá se ale říct, že by zástupcům opačného pohlaví nedůvěřovala. V posledních dnech se o tom můžeme jasně přesvědčit.

Kontakty s muži navazuje alespoň na pracovním poli. Před několika dny se na sociální síti zmínila o spolupráci se zpěvákem Sámerem Issou. Už dříve dala dohromady písničku s jeho kolegou z první řady SuperStar Juliánem Záhorovským.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Čec 15, 2020 v 8:30 PDT

Písničky si navíc zaslouží i obrazový doprovod. Oblíbená herečka a zpěvačka v těchto dnech natáčí videoklip na horách, také tentokrát jí u toho sekunduje jedna známá mužská tvář. Vondráčková prozradila jméno na instagramu.

„A zase ta Šumava! S Martinem Krausem a repete s režisérem klipu Stanice svět,“ uvedla dvojnásobná maminka. Fanoušci se tedy mohou těšit i na známého herce.

Témata: Lucie Vondráčková Martin Kraus