Detaily rozvodu v rodině Gottových! Může za něj vdova Ivana?

Karel Gott s dcerami 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. července 2020 12:40

Ke zklidnění situace v rodině Gottových jistě nepřispívá ani fakt, že se právě chystá další rozvod. Manželství se rozpadlo i druhé z dospělých dcer legendárního zpěváka. Jaké jsou příčiny?

Jak vás stars24.cz informoval, dění kolem nedožitých 81. narozenin Karla Gotta (†80) odhalilo, že v jeho rodině se chystá další rozvod. Pod vzkazem pro zpěváka totiž už nebyl podepsán manžel jeho mladší nemanželské dcery Lucie.

Chybělo na něm rovněž jméno Dominiky Gottové, které podle všeho o rozpadu manželství sestry nevěděla a projevila lítost. „Ale trochu jsem tušila, že se něco děje,“ svěřila se webu ahaonline.cz. Následně naznačila, kdo možná za všechno může.

„Když jsem se v prosinci vrátila do Česka, tak mi Honza od Lucky psal, zda se neuvidíme, že by byl rád, kdybych přijela. Postěžoval si přitom, že je Lucka hodně pod vlivem Ivany a že kvůli tomu mají doma problémy,“ dodala Dominika.

Je dobře známo, že vztahy mezi nejstarší dcerou zpěváka a vdovou nejsou ideální. Dominika Gottová tedy možná jen využila příležitosti a zase vše hodila na Ivanu.

Témata: Lucie Kovaříková (dříve Gottová) Dominika Gottová