Bohuš Matuš o reakci rodičů Lucinky na těhotenství: Přišly výčitky!

Bohuš Matuš a Lucinka 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. července 2020 9:19

Bohuš Matuš má pochopitelně velkou radost z toho, že se poprvé stane otcem, jenže v rodině partnerky se s tak vřelým přijetím této informace nesetkal. Dokonce prý musel čelit výčitkám.

Tento týden vyšlo najevo, že Bohuš Matuš a jeho sedmnáctiletá partnerka Lucinka čekají miminko. Vzhledem k téměř třicetiletému rozdílu věku mezi nimi je kolem toho pořádný poprask. Všechny proto zajímá, jak to přijala rodina mladé dívky.

„No, nejdříve to byl pro ně šok,“ přiznal upřímně zpěvák webu blesk.cz. „A samozřejmě trocha výčitek o zodpovědnosti a tak podobně,“ doplnil hned vzápětí. Bylo proto nutné si o všem promluvit.

Podle někdejšího bronzového Slavíka si nakonec vše vysvětlili. „Sedli jsme si pak společně ke stolu a řekli si, že chceme, aby se miminko narodilo zdravé a do rodiny, která ho přivítá s otevřenou náručí a s láskou. A tak to prostě bude,“ dodal.

Matuš tak dostal nejhezčí dárek k blížícím se 47. narozeninám, které oslaví na den přesně za měsíc. Miminko má přijít na svět v závěru letošního roku.

Témata: Bohuš Matuš