Dominika Gottová nad hrobem otce: Ať si Ivana zamete před vlastním prahem!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. července 2020 8:40

Dominika Gottová ani nad hrobem otce nezapomněla na rodinné sváry. Při návštěvě místa posledního odpočinku se znovu pustila do vdovy Ivany. Co přesně jí vzkázala?

Všechny zcela upřímně zaskočilo, že se Dominika Gottová v úterý, kdy si Česko připomínalo Karla Gotta (†80) kvůli jeho nedožitým 81. narozeninám, nezastavila na hrobu na hřbitově na pražských Malvazinkách. Učinila tak až ve čtvrtek.

Neobešlo se to přitom bez ostrých slov na adresu vdovy. Dominika řekla, že vyjádření mluvčí rodiny považuje ta „lživé a skandální“. „Pokud skutečně toto vyjádření sepsala manželka mého otce, pak k tomu říkám, že ať si každý zamete před vlastním prahem,“ řekla webu ahaonline.cz.

Nejnovější konflikt s Ivanou Gottovou vyvolal vzkaz, který rodina zanechala na hrobě v úterý. Dominiku z něj totiž zcela vynechali, což ona těžce nese. Tvrdí totiž, že vůbec o ničem nevěděla.

„S rodinou v kontaktu jsem a Ivana mi mohla ohledně výročí narození otce zavolat a říci mi, jakou formu uctění jeho památky s rodinou zvažuje. Nestalo se tak, zatímco jiné členy rodiny pravděpodobně kontaktovala. Zvolila jsem vlastní formu uctění památky, a proto jsem zde,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová