Roman Vojtek šest měsíců tajil novinku: S manželkou Petrou čekají miminko!

Roman Vojtek (herec) s manželkou oznámili radostnou novinku! 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. července 2020 14:59

Herec Roman Vojtek (48) se podělil o radostnou novinku! S manželkou Petrou (32) čekají potomka. Těhotenství se jim i díky koronakrizi dařilo tajit dlouhých 6 měsíců!

Hvězda seriálu Vyprávěj Roman Vojtek se potřetí stane otcem! Jeho manželka Petra je v šestém měsíci těhotenství. Až dosud se jim přitom podařilo tuto novinku tajit!

„Tak si nás tam nahoře vybrala jedna dušička. Už se na Tebe moc těšíme, děťátko naše a budeme Ti dávat takovou lásku, díky které si teď tak spokojeně u mamky hovíš,“ rozplývá se na Facebooku budoucí tatínek.

Radostnou zprávu doplnili nastávající rodiče zamilovanou fotkou, na které je jasnš vidět Petřino těhotenské bříško. „Peti, miluju Tě, jsi má láska a já jsem šťastný chlap,“ vzkázal své ženě šťastný Vojtek.

Nastávajícím rodičům gratulují nejen fanoušci, ale i kolegové ze šoubyznysu. „Jééééééé. Gratuluju mooooc!“ raduje se herečka Patricie Pagáčová. „To je tak dobře. Líbáme,“ vzkazuje Mahulena Bočanová. „Gratuluju,“ napsala Vojtkovým Monika Absolonová.

Radost má i Vojtkova seriálová manželka Andrea Růžičková. „Slza v oku! Lásku Vám!“ přeje budoucím rodičům. S přáním se přidali i modelka Hana Mašlíková, herečky Iva Pazderková, Anna Slováčková či Daniela Šinkorová, herec a moderátor Aleš Háma či režisér Biser Arichtev.

Roman Vojtek se stane otcem již potřetí. Z prvního manželství má dcery Editu (9) a syna Benedikta (4).

Témata: Roman Vojtek