Dvojnásobná maminka Leichtová: Dostávám neuvěřitelné záchvaty...

Kristýna Leichtová je dvojnásobnou maminkou 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. července 2020 11:17

Herečka Kristýna Leichtová se před pár dny stala již podruhé maminkou. Mateřství jí ale, jak se zdá, pořádně „leze na mozek“. Tmavovláska se vytasila s jednou z historek, které dokazují, jak je život se dvěma malými dětmi občas náročný!

Herečka Kristýna Leichtová před pár dny zaskočila Česko domácím porodem dcery Rozárky přímo před zraky starší dcerky Dorotky. I když z některých stran čelí kritice, Kristýna si se svou holčičkou vesele užívá šestinedělí.

Se dvěma malými dětmi je to ale občas náročné. Dokazuje to i veselé historka, se kterou se pochlubila herečka na sociálních sítích. „Z tohohle dostávám neuvěřitelný záchvaty smíchu! Botičky hyčmo, jak se říká u nás na plzeňsku,“ napsala k fotce, na níž má starší Dorotka obuté růžové sandálky na špatných nohou.

Přestože se zdá, že jako maminka neví, kde jí hlava stojí, bere to Leichtová s humorem! „Takže, máme se fajn. Jenom se občas v tom zmatku láskyplné péče o dvě krasotinky, stane nějakej takovejhle komickej fail a my se pak válíme smíchy. Všichni. A je to tak dobře,“ popisuje herečka na Instagramu, která se proslavila díky filmu Účastníci zájezdu nebo seriálu Comeback.

Důležité je podle ní brát podobné věci s nadhledem. „Jasně, můžeme se rozčilovat a hádat se, kdo za to může, a že to zdržuje, a jak to, že si vlastně ještě neumí obout ty boty sama, a proč má vůbec sandály když prší, a kdo jí proboha dal do těch skandálů ponožky, a můžeme už sakra jít? Ta druhá řve a mě je zima! Mohlo by to tak probíhat... Ne, u nás,“ směje se dvojnásobná maminka.

Oni se prý naopak zastaví a lámou se smíchy v pase. „Teda my dva dospělí. Dorotka to moc nechápe, kouká na nás jak na blbce, ale pak se taky začne smát, asi nám. A pak jde a ta bota jí třeba upadne, tak jde jenom v těch ponožkách...“ dodává herečka.

Témata: Kristýna Leichtová