Marie Pojkarová truchlí: Tragická smrt malé vnučky!

Marie Pojkarová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. července 2020 11:21

S velkou ztrátou se musela vypořádat Marie Pojkarová. V její rodině totiž došlo k tragickému a zatím nevysvětlitelnému úmrtí malého dítěte. Celou událostí se proto zabývá policie.

Radost z narození dítěte vystřídal po pouhých několika týdnech v rodině Marie Pojkarové smutek. Vnučka Valerie nakonec žila jen šest týdnů, smutnou záležitostí se nyní zabývá policie. Ztrátu pochopitelně všichni těžce nesou.

„Syn i snacha jsou z toho zdrcení. Já to nesu také hrozně těžce. Pro mě jako pro babičku to je strašné. Neustále na to myslím a jsem z toho vyřízená,“ řekla webu super.cz s tím, že k neštěstí došlo v květnu. Děvčátko prý našli ráno v posteli bez známek života.

Pojkarová jako hrdá babička na zesnulou vnučku nezapomene. „Bylo to tak hezké dítě. Už mám vnuka a přála jsem si, aby to byla holčička. Nevím, proč se mi neustále dějí takové věci,“ pokračovala.

„Syn doma postýlku a další věci zlikvidoval, aby se na to nemuseli dívat. Je to tragédie, měla jsem ji strašně ráda, i za tu chvíli,“ dodala zpěvačka. Policie podle ní pracuje s verzí, že příčinou byl syndrom náhlého úmrtí kojence.

Témata: Marie Pojkarová