Bohuš Matuš bude otcem: Jeho Lucinka poprvé promluvila o těhotenství!

Přítelkyně Bohuše Matuše Lucie 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. července 2020 10:00

Zatímco Bohuš Matuš se na dítě pořádně načekal, letos mu bude již 47 let, jeho partnerka Lucinka bude velice mladou miminkou. Co řekla stále ještě školou povinná dívka o těhotenství?

Jak vás stars24.cz tento týden informoval, Bohuš Matuš se poprvé stane otcem. Miminkem zpečetí kontroverzně vnímaný vztah s partnerkou Lucinkou, která ještě stále není plnoletá. To ale nic nemění na tom, že se na nové povinnosti moc těší.

„Bylo moje přání mít s Bohouškem miminko. Mám z toho velkou radost,“ svěřila se webu extra.cz a naznačila, jak to celé prasklo. Podle jejích slov už je bříško hodně vidět, a tak už to nešlo dál utajovat.

Z těhotenství samozřejmě plynou jisté benefity. Lucinka prozradila, že se o ni zpěvák vzorně stará. Ona se zase snaží připravovat na novou roli. „Na YouTube už sleduju videa o mateřství, navíc mám malou neteř, tak už s ní jsem všechno, co je třeba, zvládala,“ pochlubila se.

Naopak do rodinných záležitostí moc zabředávat nechtěla. Nechala se však slyšet, že rodiče nemají s jejím těhotenstvím sebemenší problém. S věkovým rozdílem už se podle všeho smířili.

Témata: Bohuš Matuš