Slováčkova Gelemová: První slova o novém fleku na Hradě! Co tam bude dělat?

Lucie Gelemová a Felix Slováček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. července 2020 9:24

Na Pražský hrad nechodí do práce pouze prezident, ale i spousta dalších lidí z nejrůznějších oborů. Zařadit se mezi ně má i výtvarnice Lucie Gelemová, která pronesla první slova o nové práci.

Jak vás stars24.cz informoval na konci června, Lucie Gelemová, kterou proslavil milenecký vztah s hudebníkem Felixem Slováčkem, získala velice lukrativní práci. Původně se psalo o pozici správkyně restaurátorských dílen na Pražském hradě.

Nově se ukázalo, že pro hradní dílny bude dělat produkční. Podle informací webu blesk.cz nemusela projít výběrovým řízením. Pražský hrad však měl jisté požadavky týkající se ekonomického vzdělání a orientace v uměleckém prostředí.

Slováčkova výtvarnice zatím ohledně nového pracovního místa není moc sdílná. „Zkuste se mne zeptat za pár měsíců. Nyní se mimo jiné intenzivně věnuji přípravě výstavy na Slovensku,“ řekla zmíněnému serveru.

„Jsem teprve na začátku. Jinými slovy potřebuji delší čas na zpracování dojmů,“ dodala Gelemová, na kterou je slavný saxofonista nyní jistě právem hrdý.

Témata: Lucie Gelemová