Těhotná Konvičková je zpátky v Česku: Těmito slovy ji přivítal snoubenec!

Markéta Konvičková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. července 2020 16:06

Markéta Konvičková a její snoubenec si užili asi poslední dovolenou jen ve dvou, brzy se jim totiž narodí miminko. Partner zpěvačky z ní navíc musel odjet dříve. Jak přivítal nastávající maminku po návratu domů?

Markéta Konvičková se včera vrátila z dovolené na Jadranu domů, kde ji přivítal snoubenec, který se z pobytu kvůli pracovním povinnostem vrátil již o několik dní dříve. A podle všech indicií u nich bylo veselo.

„Renda mi včera říkal, že se o mě píše na internetu. Že prý se modrá velryba vrátila do Česka,“ prozradila nastávající maminka na sociální síti. Vypadá to, že podobné popichování mezi nimi není ničím výjimečným.

„To je, jak když jsem to přepískla před pár dny s obočím, měla ho do černa a tys mi řekl, ať se s tím radši nejdu koupat do Jadranského moře, že z něj udělám Černé moře,“ pokračovala zpěvačka v humorných vsuvkách.

Na závěr řekla něco málo o miminku, které nosí v břiše. „Takže ti chci říct, že jestli to naše prďole bude krásné a inteligentní po mně (fór) a prostořeké a nápadité po tobě (to fór není), tak se máš na co těšit,“ dodala.

Témata: Markéta Konvičková