Jaromír Jágr konečně zplodí potomka? Prorocká slova jeho „ex“!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 16:55

Jaromíru Jágrovi už pomalu táhne na padesátku, o to víc udivuje, že je stále aktivní na nejvyšší hokejové úrovni. Tratí na tom ale jeho osobní život. Dočká se legendární útočník někdy potomka?

V posledních dnech se znovu probírá osobní život Jaromíra Jágra, který si podle všeho našel novou známost. Mluví se o tom od chvíle, co jej s tajemnou kráskou Dominikou zastihli ve Špindlerově Mlýně.

Neuniklo to ani jedné z bývalých partnerek, která skoro na chvíli zapochybovala, že už se slavným hokejistou není. „Kdybych měla dávat rady, jak si ho udržet, byli bychom třeba ještě spolu,“ řekla webu expres.cz Inna Puhajková.

Moderátorka prozradila, že olympijskému vítězi dělala ženu v domácnosti, vyvařovala nejrůznější jídla a pekla sladké. Tím si evidentně může hokejového boha naklonit jakákoliv žena. Zatím žádná ho ale nepřesvědčila k založení rodiny.

„Myslím, že mu to přejeme všichni, aby se usadil. Já zatím rodinu nemám, tak nemůžu říct věci, které říkají lidé, kterým se narodí děti, že teď začal smysl života. Myslím si, že mu to obrátí život naruby. Kdyby přišel potomek, nahradilo by to hokej,“ myslí si Puhajková.

Témata: Jaromír Jágr Inna Puhajková