Domácí porod Leichtové se řeší dál: Herečka přiznala obavy o dítě!

Kristýna Leichtová je dvojnásobnou maminkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 14:20

V posledních týdnech se opět řeší riskantní domácí porody a velkou zásluhu na tom má Kristýna Leichtová, která tak porodila svou druhorozenou dceru. Na něco takového by si rozhodně netroufla každá nastávající maminka.

Kristýna Leichtová nedávno šokovala Česko svým hazardováním během druhého těhotenství, které se rozhodla ukončit domácím porodem. Novorozenou Rozárku přivedla na svět přímo před zraky starší Dorotky.

Hlavou nad tím kroutili nejen odborníci z lékařského prostředí, ale i některé její kolegyně. Třeba nastávající maminka Veronika Arichteva se nechala slyšet, že rozhodně o podobném postupu ani trochu neuvažuje.

Podobně k problematice přistupuje i dvojnásobná maminka Míša Tomešová. „Sama nevím, jestli bych šla do porodu doma, protože mám bráchu na invalidním vozíku,“ vysvětlila webu blesk.cz.

Navíc by podle svých slov nestála o jakékoliv zbytečné komplikace. „Bála bych se o to dítě, aby bylo zdravé. Kdyby se mělo něco pokazit, ráda bych, aby mělo okamžitou lékařskou péči,“ dodala herečka.

Témata: Kristýna Leichtová Míša Tomešová