Lucie Vondráčková a Sámer Issa: Bude „miminko“!

Lucie Vondráčková a Sámer Issa 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 11:50 | Aktualizováno: 17. července 2020 15:02

Lucie Vondráčková se od rozpadu manželství do vztahů zrovna nehrne, ale s muži se vídá, rozhodně na ně úplně nezanevřela. Naposledy byla v kontaktu se Sámerem Issou, který teď píše o společném "mimi".

Lucie Vondráčková má evidentně jeden oblíbený typ mužů, alespoň co se týče hudební spolupráce. Jsou to účastníci hudební talentové soutěže SuperStar, konkrétně její historicky první řady. Po Juliánu Záhorovském nyní pracuje na duetu se Sámerem Issou.

Sympaťák se syrskými kořeny si spolupráci s dvojnásobnou maminkou nemůže vynachválit. „Jedno z nejlepších natáčení, co jsem kdy zažil. Brzy pro Vás budem mít naše hudební ‚mimi‘,“ prozradil na instagramu s tím, že píseň se bude jmenovat Vrať se.

Populární herečce a zpěvačka pak vysekl velkou poklonu. „Lucka je úžasnej profík a neuvěřitelný sluníčko. Budete překvapeni, jak to nádherně zazpívala. Měl jsem husinu,“ svěřil se Sámer.

„Každopádně jsme se i strašně nasmáli. Věřte mi, že se máte na co těšit,“ dodal Issa a nezapomněl poděkovat muži, který pro ně skladbu zaranžoval.

Témata: Lucie Vondráčková Sámer Issa