Ivana Gottová překvapila fanoušky: Unikátní záběry Gotta ze soukromí!

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 11:11

Ivana Gottová samozřejmě nezapomněla, že na dnešní den připadají narozeniny jejího zesnulého manžela. Netrpělivé fanoušky se proto rozhodla příjemně překvapit. Ukázala unikátní záběry ze soukromí!

Na úterý 14. července připadají nedožité 81. narozeniny Karla Gotta (†80). Zatímco k hrobu na pražských Malvazinkách proudí mnozí jeho fanoušci, vdova se rozhodla potěšit i ty, kteří se tam dnes z nejrůznějších důvodů nevydali.

Ivana Gottová dnes zveřejnila první záběry z chystaného celovečerního dokumentárního snímku o legendárním zpěvákovi, který se jmenuje jednoduše Karel. Dokonce k tomu na sociální síti řekla pár slov.

„Vážení a milí, děkuji za krásné maily a dopisy, které mi posíláte v souvislosti s dnešními nedožitými narozeninami mého manžela. Jsem moc ráda, že právě dnes, 14.7., vám můžeme poprvé ukázat první záběry z filmu Karel. Doufám, že vás krátké video potěší,“ uvedla na instagramu.

Film dorazí do kin po celé republice za tři měsíce, konkrétně 15. října, tedy krátce po prvním výročí Gottovy smrti. Snímek natočila režisérka Olga Malířová Špátová.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová