Bohuš Matuš bude otcem: Zpěvákova Lucinka (17) čeká dítě!

Bohuš Matuš a jeho Lucinka čekají miminko 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 9:55

Bohuš Matuš se již měsíc před 47. narozeninami dočkal nejhezčího dárku, jaký si uměl celé roky představit. Známý zpěvák bude otcem, jeho partnerka čeká miminko. Ještě přitom stále nedosáhla plnoletosti.

Chvíli to vypadalo, že Bohuš Matuš vzal rozum do hrsti a ve vztahu s nezletilou Lucinkou, které je stále teprve 17 let, přestal tlačit na pilu. Mimo jiné oznámil, že odložili svatbu, kterou původně plánovali už letos. Jenže osud to chtěl jinak.

Hned několik na sobě nezávislých zdrojů webu extra.cz potvrdilo, že Lucie čeká miminko. Rodit by měla prý měla koncem roku, konkrétně v listopadu nebo prosinci. Někdejší bronzový Slavík přiznal, že to tak doopravdy je.

Zpěvák se nedávno nechal slyšet, že na založení rodiny pomýšlí, takže je bezpochyby štěstím bez sebe. O některých záležitostech ale evidentně dopředu moc nepřemýšlel. „Jméno vymyšlené ještě nemáme, na to je brzy,“ prozradil zmíněnému serveru.

Matuš je přesvědčený, že s těhotenstvím v takhle brzkém věku nemají problém i příbuzní jeho partnerky. „Myslím, že hodně se těší i rodiče Lucinky, že budou babi a děda v mladém věku. Výborně spolu vycházíme, hlavně s maminkou,“ dodal.

Témata: Bohuš Matuš