Josef Laufer dál leží v nemocnici: Zabere netradiční terapie?!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 9:19 | Aktualizováno: 14. července 2020 22:05

Čekání na dobré zprávy o zdravotním stavu Josefa Laufer pokračuje, příbuzní, přátelé i fanoušci doufají, že nějaká brzy přijde. Může pomoci jedna opravdu netradiční terapie?

Už poměrně dlouho, konkrétně několik týdnů, nepřišly nové informace o stavu Josefa Laufera, který po operaci už několik měsíců leží v jedné z pražských nemocnic. Příbuzní a přátelé celou dobu marně čekají na dobré zprávy.

Zatím poslední informace přinesl zpěvák a skladatel Zdeněk Hrubý, který dával s Lauferem dohromady muzikál, který má mít podle plánu premiéru v příštím roce. Také on se snaží přispět k tomu, aby se legendární herec a zpěvák ze všeho dostal.

Hrubý sice konstatoval, že je to s rodákem z Francie stále stejné, zároveň však prozradil, co všechno se zkouší, aby se to změnilo. „Posílali jsme mu do nemocnice i vzkazy do sluchátek, prý by je mohl vnímat,“ nechal se slyšet pro web super.cz.

Je těžké odhadovat, zdali taková netradiční terapie může pomoci, všichni by si ale přáli, aby tomu tak bylo. Také my držíme palce a přejeme brzké uzdravení!

Témata: Josef Laufer